Фокача със зелена салата и ядки

Необходими продукти:

2-3 броя кръгъл лаваш
1 зелена салата по ваш избор
200 гр. меко сирене – рокфор или горгонзола
100 гр. бяло саламурено сирене
100 гр. кедрови ядки – можете да ги замените с бадеми или орехи
сусам и зехтин

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете лаваша върху хартия за печене и поръсете с малко зехтин и сусам. Запечете за 4-5 мин. до получаване на лек загар на хляба. Изчакайте минута да се охлади и разкъсайте зелената салата равномерно, като може да овкусите преди това с малко зехтин и сол. Добавете на малки парченца двата вида сирене и завършете с ядките. Невероятно вкусна комбинация – може да добавите и няколко зърна бяло грозде!