Лаваш - рап със салата Цезар

Необходими продукти:

3 бр. кръгъл лаваш
1 бр. зелена салата
250 гр. пилешко бонфиле
100 гр. кисело мляко
100 гр. майонеза
100 гр. пармезан
чесън на прах
сол и зехтин на вкус

Начин на приготвяне:

Измийте и подсушете зелената салата. Сложете я в купа и накъсайте на парченца. Смесете киселото мляко, майонезата, чесъна на прах и 1 лъжица зехтин и разбъркайте докато се получи приятен на консистенция сос. Прибавете го към салатата и разбъркайте добре. Загрейте грил тиган и изпечете пилешкото бонфиле. Овкусете ги докато се изпичат със сол и черен пипер на вкус. След като са изпечени ги отделете да си отпочинат и след това ги разрежете на половинки.

Сглобяване:

Върху лист лаваш сложете част от салатата в единия край, след това част от пилешко и накрая настърган пармезан (за да се усеща по-явно пармезанът може да си послужите с белачка за зеленчуци за настъргването му- получава се доста добре). Завийте на рулце или рап.