2 броя лаваш DINA
100 грама гъби печурки
100 грама гъби кладница
100 грама праз лук
30 грама краве масло
50 грама кашкавал
сол на вкус
Нарежете праза на ситно, печурките на шайби, а кладницата на малки парченца.
След това сложете маслото в дълбока касерола да загрее.
Добавете нарязаните зеленчуци и задушете за кратко.
През това време отрежете двата листа с лаваш в подходящ диаметър, така че да се поберат в тигана и да покрият зеленчуците.
Поръсете зеленчуците с половината от настъргания кашкавал и след като се разтопи поставете единият лист лаваш.
Обърнете обратно, с лаваша отдолу, така че да се запече.
Поръсете с останалата част от кашкавала и когато се разтопи, сложете другият лаваш.
Обърнете го, за да се запече. След това нарежете на равни парчета и сервирайте топло.
Приятен апетит!