Хрупкав лаваш с плънка от два вида гъби

Необходими продукти:

2 броя лаваш DINA 
100 грама гъби печурки
100 грама гъби кладница
100 грама праз лук
30 грама краве масло
50 грама кашкавал
сол на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете праза на ситно, печурките на шайби, а кладницата на малки парченца.
След това сложете маслото в дълбока касерола да загрее.
Добавете нарязаните зеленчуци и задушете за кратко.
През това време отрежете двата листа с лаваш в подходящ диаметър, така че да се поберат в тигана и да покрият зеленчуците.
Поръсете зеленчуците с половината от настъргания кашкавал и след като се разтопи поставете единият лист лаваш.
Обърнете обратно, с лаваша отдолу, така че да се запече.
Поръсете с останалата част от кашкавала и когато се разтопи, сложете другият лаваш.
Обърнете го, за да се запече. След това нарежете на равни парчета и сервирайте топло.

Приятен апетит!