2 бр. правоъгълен лаваша DINA
100 грама маскарпоне
100 грама животинска сметана
30 грама еритритол (или друг сладък замесител)
Разрежете лаваша на ленти по дължина. След това срежете лентите през 10 сантиметра и навийте всяка лента на руло.
Забодете по 2-3 клечки за зъби на няколко места на пуричките, за да стоят навити на пуричка.
Подредете ги в тава, покрита с хартия за печене и печете на средно ниво с включен горен реотан с вентилатор (може и без вентилатор).
Печете около 4-5 минути. След това ги извадете от фурната и оставете да изстинат напълно. Махнете внимателно клечките за зъби.
През това време разбийте сметаната до пухкава консистенция.
Добавете еритритола и разбийте за кратко. Накрая добавете маскарпонето и разбъркайте със силиконова бъркалка.
Напълнете крема в шприц и шприцовайте крем в пуричките.