Лахмаджун с лаваш

Лахмаджун с лаваш

Необходими продукти:

Продукти:
1 хлебче пълнозърнест лаваш DINA
200 грама телешка кайма 
50 грама краве кашкавал
1 яйце
2 супени лъжици доматен сос
1/2 чаена лъжичка черен пипер
1/2 чаена лъжичка келтска сол
1/4 чаена лъжичка кимион

 

Начин на приготвяне: 

Сложете всички продукти -кайма, яйце, настърган кашкавал, доматен сос, черен пипер, кимион, келтска сол, в дълбока купа и разбъркайте добре до образуване на хомогенна смес. След това намажете едно хлебче пълнозърнест лаваш с плънката.
Прехвърлете върху лист хартия за печене и преместете във фурната.
Печете на 200 градуса за 7-8 минути.
Извадете и поръсете с пресен магданоз и чили на прах.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *